• Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 617 9429

Καλώς ορίσατε στο Μαρούσι Πλάζα

Το Μαρούσι Πλάζα είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο στο Παράδεισο Αμαρουσίου που άλλοτε στέγαζε τους γνωστούς κινηματογράφους Village Center. Πλέον τα τελευταία χρόνια, αποτελεί σημείο ευρύτερης αναφοράς καθώς στεγάζει τα γραφεία της πολυεθνικής εταιρίας Deloitte, εστιατόρια και καταστήματα αναψυχής, συνεδριακό κέντρο με αίθουσες εκδηλώσεων , ένα μεγάλο πάρκινγκ 550 θέσεων . Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης πνοής που έχει αναβαθμίσει μοναδικά το πολιτιστικό και εταιρικό περιβάλλον των βορείων προαστίων, τόσο ως χώρος πρότυπου σχεδιασμού και αισθητικής όσο και ως παράγοντας αναβάθμισης της καθημερινότητας των κατοίκων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη περιοχή.

Ειδικότερα το κτίριο του Μαρούσι Πλάζα είναι εξαιρετικό δείγμα βιοκλιματικού σχεδιασμού και πράσινης αρχιτεκτονικής. Η εξοικονόμηση φυσικών πόρων χωρίς να παραβλάπτεται η αρτιότητα της λειτουργικότητας του, αποτέλεσαν βασικούς άξονες της διαμόρφωσης του. Η αξιοποίηση του ηλιακού φωτός σε συνδυασμό με την φιλική προς το περιβάλλον δόμηση, συντέλεσαν στη δημιουργία ενός καλαίσθητου χώρου, φιλικού προς τον χρήστη, αλλά και άριστα ενταγμένου στο αστικό περιβάλλον.

Το συνεδριακό κέντρο του Μαρούσι Πλάζα έχει διαμορφωθεί και προοριστεί για να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση. Διαθέτει αμφιθεατρική αίθουσα, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, training & meeting rooms καθώς και εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Είναι ιδανικός χώρος φιλοξενίας εταιρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων , συνεδρίων, γενικών συνελεύσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εκθέσεων. Ο χώρος διατίθεται και για κινηματογραφικές προβολές. Η θέση του βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κεντρικό άξονα της λεωφόρου Κηφισίας και της Αττική Οδού (έξοδος Λ. Κηφισίας) και εγγυάται εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας.