• Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 617 9429

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αρχική » ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το συνεδριακό κέντρο του Μαρούσι Πλάζα έχει διαμορφωθεί και προοριστεί για να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση. Διαθέτει αμφιθεατρική αίθουσα, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, training & meeting rooms καθώς και εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Είναι ιδανικός χώρος φιλοξενίας εταιρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων , συνεδρίων, γενικών συνελεύσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εκθέσεων. Ο χώρος διατίθεται και για κινηματογραφικές προβολές. Η θέση του βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κεντρικό άξονα της λεωφόρου Κηφισίας και της Αττική Οδού (έξοδος Λ. Κηφισίας) και εγγυάται εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας.

Αίθουσα Auditorium

Auditorium Marousi Plaza 3

 

 

Η αμφιθεατρική αίθουσα διαθέτει υψίστης τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα. Είναι ιδανική για συνέδρια, ομιλίες, γενικές συνελεύσεις, παρουσιάσεις, ιδιωτικές προβολές ταινιών, σεμινάρια- εκπαιδεύσεις και συναυλίες.

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Αίθουσα πολλαπλών δεξιώσεων 5

 

 

Η συγκεκριμένη αίθουσα μπορεί να μετατραπεί ανάλογα με την περίσταση σε αίθουσα εκπαιδευτικού χαρακτήρα (σεμινάρια) , όσο και σε αίθουσα δεξιώσεων, πάρτι, εκθέσεων κλπ. Στη περίπτωση οργανώσεως συνεδρίων η αίθουσα μπορεί να λειτουργήσει -συμπληρωματικά με την auditorium- και ως χώρος στησίματος διαφημιστικών περιπτέρων καθώς ακόμη και στησίματος μπουφέ. Επίσης σε περίπτωση εταιρικής εκδήλωσης όπου η ομιλία γίνεται στην αίθουσα auditorium, ο χώρος διατίθεται για coffee break & lunch.

Αίθουσα Training Room

IMG_6192-edt

 

 

Η συγκεκριμένη αίθουσα διατίθεται για εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαχωρισμού του χώρου σε δυο μικρότερες αίθουσες των 25 ατόμων.

Αίθουσα Grand Meeting Room

IMG_6190-edt

 

 

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδανικός για σεμινάρια, meetings ή ειδικά project. Το κέντρο μας διαθέτει 3 grand meeting rooms. Τα 2 εξ αυτών μπορούν να ενοποιηθούν αφού χωρίζονται με αναδιπλωμένο τοίχο.

Αίθουσα Small Meeting Room

IMG_6273-edt

 

 

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδανικός για μικρά meetings. Το κέντρο μας διαθέτει συνολικά 6 small meeting rooms.

Φουαγιέ

IMG_4929-edt

 

 

Ο συγκεκριμένος χώρος συνδέει την αίθουσα auditorium με την αίθουσα των πολλαπλών χρήσεων καθώς επίσης αποτελεί και την είσοδο του πολιτιστικού κέντρου. Μπορεί να λειτουργήσει σαν γραμματεία στη περίπτωση συνεδρίων ή εταιρικών εκδηλώσεων ή ως χώρος στησίματος μπουφέ στην περίπτωση που η εκδήλωση γίνεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Εξωτερικός Περιβάλλοντας Χώρος

εξωτερικος χωρος 3

 

 

 

Το κέντρο διαθέτει εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο πρασίνου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου μπορεί να λειτουργήσει και ως χώρος στησίματος του catering με τοποθέτηση τεντών, τραπεζιών, stools κλπ.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή εναλλακτικά στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

210 6179429 & 210 6196351
 210 6196350
 info@marousiplaza.gr

Όνομα (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Θέμα

Μήνυμα